Ve středu zápas proti U.D. Las Palmas | SK Slavia Praha
Více

Ve středu zápas proti U.D. Las Palmas

Také v úterý trénovali slávisté na soustředění na Gran Canaria dvoufázově. Ve středu je čeká přípravné utkání proti U. D. Las Palmas.

Také v úterý trénovali slávisté na soustředění na Gran Canaria dvoufázově. Ve středu je čeká přípravné utkání proti U. D. Las Palmas.

 

 

Slávisté si nadále užívají krásného slunečného počasí, trenér Michal Petrouš odpolední fázi dokonce kvůli slunečnímu žáru posunul na pátou hodinu.

 

 

Oba tréninky byly už výhradní s herní náplní, slávisté věnovali hodně času taktice, standardním situacím, protiútokům, zahráli si na zkráceném hřišti.

 

 

Ve středu od 12 hodin našeho času je čeká na Estadio de Gran Canaria zápas proti U.D. Las Palmas. „Viděli jsme jejich sobotní zápas ve druhé španělské lize, jsou to technicky vybavení fotbalisté, kteří rádi kominují a hrají rychle na jeden dotek,“ přiblížil nám středečního soupeře trenér Michal Petrouš.

 

 

Do utkání zcela jistě nezasáhne záložník Ondřej Petrák, který má problémy s nataženým svalem, bolestivě nakopnutou holeň má také Petr Janda. S týmem začali trénovat po viróze Karol Kisel a Štěpán Koreš.

 

 

Na našem webu připravíme z utkání fotoreportáž a online přenos.

 

 

Fotografie jsou z obou dnešních tréninků.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články