Slavia odřekla čtvrteční přípravný zápas | SK Slavia Praha
Více

Slavia odřekla čtvrteční přípravný zápas

Slavia odehraje na soustředění na Kanárských ostrovech jenom jeden přípravný zápas ve středu proti U.D. Las Palmas. Čtvrteční přípravný zápas Slavia zrušila.

SAN AGUSTIN - Slávisté mají za sebou další den svého soustředění na Kanárských ostrovech. Dopolední fázi absolvovali svěřenci Michala Petrouše na hřišti, herní trénink se zaměřil především na finální fázi, protiútoky a střelbu.

Odpoledne pak slávisté využili možnosti a příjemného počasí a lehký běžecký trénink se konal na blízké pláži pod vedením asistenta Petra Vrabce.

Individuální trénink v posilovně absolvoval Ondřej Petrák, kterého trápí natažený sval, do tréninku se stále ještě nezapojil nemocný Štěpán Koreš, problémy s nachlazením má také Karol Kisel, ten už ale na obou trénincích nechyběl, drobné zdravotní problémy mají i další hráči.

Slavia nakonec odehraje na soustředění na Kanárských ostrovech jenom jeden přípravný zápas, a to ve středu proti U.D. Las Palmas. Čtvrteční přípravný zápas proti celku Universidad Slavia odřekla vzhledem k výše uvedeným zdravotním problémům. 

 V tomto týdnu tak slávisty čekají dva zápasy - středeční utkání pro U.D. Las Palmas a nedělní utkání ve Splitu.

 

 

 

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články