Zemřel bývalý dlouholetý předseda slávistické kopané Ing. Jiří Epstein | SK Slavia Praha
Více

Zemřel bývalý dlouholetý předseda slávistické kopané Ing. Jiří Epstein

V pátek 4. února zemřel po delší nemoci ve věku 75 let bývalý dlouholetý předseda slávistické kopané Ing. Jiří Epstein. Poslední rozloučení s Jiřím Epsteinem...

PRAHA - V pátek 4. února zemřel po delší nemoci ve věku 75 let bývalý dlouholetý předseda slávistické kopané Ing. Jiří Epstein. Poslední rozloučení s Jiřím Epsteinem se bude konat v pátek 11. února v 11:20 hodin v malé obřadní síni krematoria v Praze-Strašnicích.

Ing. Jiří Epstein nastoupil do funkce předsedy fotbalového oddílu SK Slavia Praha IPS k 1. červenci 1987. Tuto funkci zastával do 2. dubna 1993, kdy rezignoval. Řadu let byl také členem celého výboru SK Slavia Praha IPS.

Ing. Jiří Epstein sehrál velkou roli v příchodu podnikatele Borise Korbela do Slavie. Od 10. srpna 1991 do 30. června 1992 byl členem správní rady obchodní společnosti Slavia fotbal, s.r.o., kterou vedl Boris Korbel.

Jiří Epstein je spoluautorem knihy Sešívaná srdce aneb Průvodce fotbalovým zákulisím. Působil také jako funkcionář, vedoucí mužstva, tajemník oddílu a místopředseda oddílu v hokejové Slavii.

Čest jeho památce!

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články