Nedělní program: dva tréninky a posilovna | SK Slavia Praha
Více

Nedělní program: dva tréninky a posilovna

Slávisté na soustředění na Kanárských ostrovech už druhý den trénují plným tempem. V neděli mají na programu dva tréninky, které ještě doplnilo cvičení v posilovně.

SAN AGUSTÍN – Slávisté na soustředění na Kanárských ostrovech už druhý den trénují plným tempem. V neděli měli na programu dva tréninky, které ještě doplnilo cvičení v posilovně.

Dopolední trénink našich fotbalistů začal znovu za krásného slunečného počasí. Po rozcvičení a rozběhání si postupně předali naše hráče asistent Petr Vrabec a kondiční trenér Jan Netscher, kteří pro ně připravili své části tréninku zaměřené na dynamiku a důraz v osobních soubojích.

Jan Netscher vedl cvičení, při kterém hráči absolovali sprint se speciálním závažím, které při obrátce odpoutali a vyměnili za míč, následoval útok na branku a střelba.

Skupinku, ve které byli Petr Janda, Ondra Čelůstka a Jakub Hora, to inspirovalo k sázce, kdo po vysprintování vstřelí více branek Martinu Vaniakovi. Toho ovšem jejich hecování inspirovalo k řadě výborných zákroků.

Po tréninku měla strávila první skupina ještě hodinku v posilovně v hotelu Gloria Palace pod vedením Jana Netschera.

Pro odpolední trénink připravil trenér Michal Petrouš znovu plně herní trénink s míčem, slávisty čeká od čtyř hodin místního času.

V neděli na tréninku chyběli Karol Kisel a Štěpán Koreš, které trápí lehká viróza, jejich absence by ale podle klubového lékaře neměla trvat dlouho, Kisel by se mohl vrátit k tréninku už v pondělí.

Absence na soustředění hlásí i realizační tým, chybí nemocní Radek Hubinka a Denisa Bohiňáková. Masérovi Jiřímu Trenkwitzovi tak na Kanárských ostorvech vypomáhá masér našich dorosteneckých týmů Jan Černý.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články