Béčko prohrálo v Edenu s Kladnem | SK Slavia Praha
Více

Béčko prohrálo v Edenu s Kladnem

PRAHA/EDEN – Fotbalisté slávistické juniorky mají za sebou další přípravný zápas. V sobotu 13. února se na umělce v Edenu utkali s Kladnem B. Soupeř, který přijel posílen o řadu hráčů kladenského A-mužstva...

PRAHA/EDEN – Fotbalisté slávistické juniorky mají za sebou další přípravný zápas. V sobotu 13. února se na umělce v Edenu utkali s Kladnem B. Soupeř, který přijel posílen o řadu hráčů kladenského A-mužstva, nakonec vyhrál nad Slavií 3:2. Za Slavii se trefili Lukáš Palko a Jan Pázler.

SK Slavia Praha B - SK Kladno B 2:3 (1:2)

Branky: 32. Pázler, 75. Palko – 10. Cigánek, 40. Jaráb, 87. Rouček

Slavia: Berkovec - Procházka, Zieris, Hell, Starý - Balcar (46. Petr Hošek), Milutinovič (75. Neuberg), Zdeněk Zahálka, Štěpán Zahálka (46. Palko), Zákostelský, Pázler

Kladno: Tesař - Výborný, Muláček, Strnad (46. Holub), Jaráb - Rouček, Cigánek, Hartman, Jánoš - Zachariáš (46. Šilhan), Klinka

Další přípravný zápas sehrají fotbalisté slávistického béčka ve středu 17. února s béčkem Dukly. Hraje se na hřišti Opatov od 15:30 hodin.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články