Soustředění v sobotu skončilo | SK Slavia Praha
Více

Soustředění v sobotu skončilo

GRAN CANARIA – V sobotu večer se slávisté vracejí do Prahy, jejich soustředění na Kanárských ostrovech skončí. V pátek měli na programu běžeckou dávku, která měla odbourat únavu z předchozích dvou dnů, kdy fotbalisté odehráli dvě utkání.
GRAN CANARIA – V sobotu večer se slávisté vracejí do Prahy, jejich soustředění na Kanárských ostrovech skončí. V pátek měli na programu běžeckou dávku, která měla odbourat únavu z předchozích dvou dnů, kdy fotbalisté odehráli dvě utkání. Lepší prostředí než sluncem zalitou pláž si asi nemohli přát. Každý dostal odměřený plán – například Stanislav Vlček, který do druhého zápasu nezasáhl, běžel mnohem delší trať.

Samostatnou skupinku vytvořili jako po celý týden Jaroslav Černý a Josef Kaufman. Jarda Černý řekl našemu webu docela příjemnou zprávu. „Všechno jde podle plánu, jarní část sezony jsem ještě neodepsal, kdyby to šlo, mohl bych na konci dubna začít trénovat s míčem, ale nechci to samozřejmě zakřiknout,“ prozradil nám.

Svůj rehabilitační plán na sto procent plní i Josef Kaufman. „Po těch všech trápeních s kolenem už raději nic neplánuju, slibuju, že rozhovor webu dám, až budu konečně fit.“ Kaufman si před třemi měsíci své zranění kolene obnovil a začal celý proces znovu.

Milan Kopic nehrál ani v jednom ze zápasů. „Věřím, že začnu příští týden znovu trénovat, není to vážné,“ řekl nám. Nenastoupili také Riste Naumov a Štěpán Koreš, oba kvůli zdravotním problémům.

K průběhu soustředění se ještě vrátíme v online rozhovoru s Adamem Hlouškem, který musel kvůli technickým problémům s připojením být přeložen na sobotu v 14:45.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články