Před Olomoucí | SK Slavia Praha
Více

Před Olomoucí

Chceme vyhrát, shodují se hráči před utkáním v Olomouci. Každý však ví, že před nimi stojí mimořádně těžký úkol. Ve hře je druhé místo v tabulce, které otevírá cestu do Ligy mistrů a Olomouc v domácím prostředí body nerozdává. Na Andrově stadionu dokázala v této sezoně zvítězit zatím pouze Sparta (1:0), jeden bod za remízu si odvezl Liberec. Luděk Zelenka se však na očekávaný duel dokáže podívat s nadhledem.
„Bude to složité, ale já myslím, že to nejtěžší už máme za sebou… Mám na mysli zápas s Bohemkou, která na nás nastoupila s osobní obranou šesti hráčů a dokázala nám to pěkně otrávit. Očekávám, že v Olomouci přijde hodně lidí, bude se hrát v bouřlivé atmosféře a hlavně, že se bude hrát otevřený fotbal. To nám vyhovuje.“
„My uděláme všechno proto, abychom tam uspěli. A když se to podaří, jsem přesvědčen, že můžeme ještě reálně pomýšlet na druhé místo.“
Olomoucké útočné duo Hapal – Vlček obstaralo dohromady zatím 21 gólů. Stanislav Vlček ke svým dosavadním devíti ale jen tak další nepřidá. Po ne zrovna salónní diskuzi s rozhodčím Dvořáčkem v Českých Budějovicích musí čtyři zápasy nuceně odpočívat. Trenéru Kalvodovi bude scházet i obránce Kotrys.
„Vlčkova absence bude pro domácí ztrátou, místo něj nastoupí asi Zdráhal, nebo mladý Rojka. Ale o tom my ani nepřemýšlíme, prosadit se musíme vlastní hrou. Držte nám palce!“

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články