Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem | SK Slavia Praha
Více

Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

EDEN – Slavia ve spolupráci s Baníkem Ostrava přijala soubor bezpečnostních opatření pro utkání 19. kola Gambrinus ligy mezi oběma kluby, které se odehraje v pondělí 9. března od 17:15 v pražském Edenu. „Rádi bychom se všem slušným fanouškům za nesnáze způsobené bezpečnostními opatřeními omluvili...
EDEN – Slavia ve spolupráci s Baníkem Ostrava přijala soubor bezpečnostních opatření pro utkání 19. kola Gambrinus ligy mezi oběma kluby, které se odehraje v pondělí 9. března od 17:15 v pražském Edenu.


„Rádi bychom se všem slušným fanouškům za nesnáze způsobené bezpečnostními opatřeními omluvili, Slavii k nim nutí okolnosti a události, které proběhly na některých stadionech v prvním jarním kole.


Věříme, že příznivci tato opatření pochopí, jejich cílem je bezproblémový a bezpečný průběh utkání s Banikem na hřišti i v hledišti našeho nového stadionu,“ uvedl ředitel komunikace Ondřej Zlámal.


Prodej vstupenek

Předprodej vstupenek nebude z bezpečnostních důvodů realizován na internetu. Prodej nebude probíhat ani v den samotného utkání – tedy v pondělí 9. března.


Vstupenky do všech sektorů budou prodávány na pokladnách v Edenu. Při zakoupení vstupenky fanoušci předloží občanský průkaz, na vstupence bude uvedeno jméno, příjmení a datum narození. Vstupenka je nepřenosná - při vstupu na stadion musí odpovídat údaj na vstupence totožnosti návštěvníka. Na základě této identifikace bude umožněn vstup na stadion.


V předprodeji může jeden zákazník zakoupit maximálně dvě vstupenky najednou– také druhá vstupenka bude vystavena na základě předloženého občanského průkazu nebo jeho kopie. U nezletilých bude vstupenka vystavena na jméno doprovázejícího dospělého.


V den zápasu se vstupenky neprodávají

Předprodej vstupenek bude od pondělí 2. března do neděle 8. března na pokladnách v Edenu, ve všední den  od 9 hodin do 18 hodin, o víkendu od 10 do 16 hodin (otevírací doba  bude ve středu do 20 hodin). Pozor v den zápasu se vstupenky prodávat nebudou! Cenové rozpětí je v kategorii Z2 – od 250 Kč do 350 Kč.


Vstup na stadion

Při vstupu na stadion diváci předloží kromě platné vstupenky nebo permanentky k nahlédnutí také občanský průkaz. V případě, že permanentka byla vystavena jako dárek na jiné jméno, s údaji v občance se shodovat nemusí.


Vstupenky do sektoru hostů

Po dohodě klubů a na základě doporučení ČMFS budou všechny vstupenky do sektorů hostů prodávány výhradně prostřednictvím Baníku Ostrava, který zajistí distribuci na svých pokladnách v Ostravě.


Zakázané předměty

Na základě Návštěvního řádu multifunkčního areálu Eden nesmí do hlediště být vnášeny žádné nebezpečné předměty včetně zapalovačů. V den utkání bude na stadionu prodáváno pouze nealkoholické pivo. Všechny nápoje budou distribuovány v bezpečných obalech. Návštěvní řád najdete zde http://www.stadioneden.cz/navstevni-rad


Služba fanklubu Slavie

Mimopražští členové fanklubu Slavie si budou moci objednat a zaplatit vstupenky na tento zápas prostřednictvím fanklubu. Podrobné informace jsou zveřejněny  na webu www.slavista.cz

Na systému prodeje vstupenek na rizikové utkání se shodly oba kluby. Řídily se doporučením ČMFS a všech bezpečnostních složek, které se na chodu utkání budou podílet. Je nám všem jasné, že systém prodeje představuje pro řadu fanoušků komplikace, bohužel jde o následek událostí, které provázely utkání 17. kola Gambrinus ligy Brno – Baník Ostrava.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články