Tavares hrál poprvé za Hamburk | SK Slavia Praha
Více

Tavares hrál poprvé za Hamburk

EDEN – Podívejme se, jak se o víkendu vedlo našim bývalým fotbalistům v předních evropských ligách: Mickael Tavares si odbyl premiéru v dresu Hamburku...
EDEN – Podívejme se, jak se o víkendu vedlo našim bývalým fotbalistům v předních evropských ligách - Mickael Tavares si odbyl premiéru v dresu Hamburku, když nastoupil na poslední dvě minuty utkání v Leverkusenu. Hamburk vyhrál 2:1, Tavres vystřídal Ivicu Oliče, David Jarolím odehrál devadesát minut. Hamburk je v tabulce první před Hoffenheimem.


Také Matej Krajčík za Regginu v Catanii střídal, ale už v 11. minutě, kdy nahradil zraněného Santose. Krajčík dostal ve druhém poločase žlutou kartu, Catania vyhrála 2:0, Krajčíkův tým je v tabulce poslední.


Lukáš Jarolím odehrál v sobotu 90 minut za Sienu proti AS Řím, jeho tým ale v hlavním městě Itálie prohrál 0:1. Siena je na patnáctém místě tabulky Serie A.


Nedaří se ani Panioniosu, který klesl na osmé místo po porážce na Panathinaikosu 1:2. Martin Latka odehrál v sobotu celých devadesát minut, dostal žlutou kartu.


Michal Švec nastoupil na devadesát minut proti Tilburgu, Heerenveen vyhrál 3:1. Heerenveen je v tabulce nizozemské ligy na pátém místě. Karel Piták si připsal celý zápas za Salcburk, který po vítězství 2:1 nad Rapidem vede rakouskou ligu. Standa Vlček za Anderlecht nenastoupil.


Tomáši Necidovi začne ruská liga 15. března, do Poháru UEFA proti Aston Ville, se kterou CSKA hrálo 1:1 nastoupit nemohl, protože shodou okolností proti stejnému týmu už hrál za Slavii.


Nedařilo se ani našim fotbalistům, kteří jsou na hostování v Gambrinus lize. Lukáš Vácha s Ostravou prohrál 0:2 v Brně a Goce Toleski neuspěl doma s Olomoucí proti Spartě. Toleski hrál celý zápas, Vácha 75 minut.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články