Béčko s Karvinou remizovalo | SK Slavia Praha
Více

Béčko s Karvinou remizovalo

PRAHA – V dalším přípravném zápase si B-mužstvo připsalo remízu. Utkání s druholigovým celkem MFK Karviná skončilo 1:1.

PRAHA – V dalším přípravném zápase si B-mužstvo připsalo remízu. Utkání s druholigovým celkem MFK Karviná skončilo 1:1.

Do vedení šla v 62. minutě Slavia díky střele Jana Kovaříka, který využil přihrávky Milana Černého. Pět minut před koncem vyrovnal Čeman.

„Byl to náš první zápas na přírodní trávě v rámci naší zimní přípravy. V první půli jsme měli tři vyložené šance, ale bohužel jsme je neproměnili. Ve druhé půli nás poslal do vedení krásným gólem Kovařík. Poslední čtvrthodinu nás ale soupeř dostal pod tlak a vyrovnal. Odehráli jsme další zápas s kvalitním soupeřem,“ řekl po zápase trenér slávistické juniorky Miroslav Janů, který v přípravě sází na novou stoperskou dvojici.

„Po zranění se nám vrátil Jirka Studík, přišel talentovaný dorostenec Pavel Čmovš. Jan Hošek si svými výbornými výkony na podzim řekl zaslouženě o místo v A-týmu, ale samozřejmě nám chybět bude, na podzim jsme dostali pouze čtyři góly. Ale hráči v obraně se postupně sehrávají a já věřím, že budeme předvádět podobé výkony jako na podzim,“ dodal trenér slávistické rezervy.

MFK Karviná – SK Slavia Praha B 1:1 (0:0)

Branky: 85. Čeman – 62. Kovařík

SK Slavia Praha B: Diviš (46. Berkovec) – Šimeček, Studík, Čmovš, Starý – Koreš, Javorek, Černý, Kovařík – Tafat, Hošek Petr (46. Zelinka)

MFK Karviná: Pilar – Hoffmann, Juska, Reichl, Diviš, Dittrich, Čeman, Pavlík, Slončík, Opic, Jursa, Látal, Buryán, Mišinský, Sourada, Novák, Tchami-agangoue, Kučera

Aktuálně

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články