Šenkeříkův trik se vyučuje na uefa.com | SK Slavia Praha
Více

Šenkeříkův trik se vyučuje na uefa.com

PRAHA – Klička Zdeňka Šenkeříka zaujala fotbalovou Evropu. Na internetových stránkách uefa.com v sekci Training Ground se vyučuje klička našeho útočníka, kterou napálil jednoho z hráčů Steauy Bukurešť...

PRAHA – Klička Zdeňka Šenkeříka zaujala fotbalovou Evropu. Na internetových stránkách uefa.com v sekci Training Ground se vyučuje klička našeho útočníka, kterou napálil jednoho z hráčů Steauy Bukurešť. Šlo o první utkání ve skupině Ligy mistrů UEFA.

„Takové věci si zkouším na tréninku, ale při zápase na to člověk nemívá často prostor,“ řekl nám ke svému parádnímu triku Zdeněk Šenkeřík. „Tato klička byla tak rychlá, že se ji ale stejně nemohou naučit,“ říká se svým typickým humorem. „Navíc se mi úplně nepovedla, toho hráče jsem nakonec neobešel,“ přiznává náš útočník.

Jeho trik je navíc doplněn názorným výkladem instruktorů.

V sekci Showboat Special se tak Zdeněk Šenkeřík ocitl v prestižní společnosti. Kromě jeho kličky jsou tam i další parádičky, které předváději Lionel Messi, Ronaldinho, Zinedine Zidane nebo Cristiano Ronaldo.

Utkání Slavie se Steauou Bukurešť se hrálo na Strahově 19. září 2007. Červenobílí tehdy vyhráli 2:1. První gól vstřelil Zdeněk Šenkeřík, druhý přidal Tijani Belaid.

Kličku Zdeňka Šenkeříka si můžete prohlédnout zde

 

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články