V neděli generálka se Slovanem Bratislava | SK Slavia Praha
Více

V neděli generálka se Slovanem Bratislava

EDEN – V neděli 15. února čeká Slavii poslední přípravné utkání před startem Gambrinus ligy. V Edenu červenobílé prověří Slovan Bratislava. Výkop je v 17 hodin. Na zápas se prodávají pouze vstupenky na hlavní tribunu, do slávistického kotle a do sektoru pro hostující fanoušky.
EDEN – V neděli 15. února čeká Slavii poslední přípravné utkání před startem Gambrinus ligy. V Edenu červenobílé prověří Slovan Bratislava. Výkop je v 17 hodin.

Na zápas se prodávají pouze vstupenky na hlavní tribunu, do slávistického kotle a do sektoru pro hostující fanoušky. Na stadion se dostanete vstupy číslo 1 a 2, fanoušci hostů vstupem číslo 3. Pozor - brány Edenu se otevírají v 16 hodin.

Vstupenka na hlavní tribunu pro majitele permanentek stojí 70 korun, do kotle 30 korun.

Permanentku si nezapomeňte vzít s sebou a při koupi vstupenky ji ukázat pracovníkovi pokladny.

Pro ostatní návštěvníky se ceny vstupenek pohybují od 50 do 100 korun. Vstupenky do sektoru fanoušků hostů stojí 50 korun.

V den zápasu budou otevřeny jak pokladny u železniční trati vedle Komerční banky, tak pokladny na rohu u hotelu Iris ve Vladivostocké ulici.

Vstupenky na zápas SK Slavia Praha – ŠK Slovan Bratislava si zatím koupilo zhruba 500 fanoušků. Očekává se ale návštěvnost několikanásobně vyšší, nenechávejte tedy nákup vstupenek na poslední chvíli, vyhnete se tak zbytečným frontám.

Vstupenky si můžete také koupit přes internet  na http://vstupenky.stadioneden.cz/ 

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články