Přijedou Teplice | SK Slavia Praha
Více

Přijedou Teplice

Příští ligové utkání na Strahově v sobotu 31. března bude pro Slavii mimořádně důležité. Přijedou totiž Teplice, kterým máme co oplácet. Statistika vzájemných zápasů je z našeho pohledu opravdu mizerná, navíc bodové ztráty přicházely většinou v tu nejnevhodnější dobu. Z paměti ještě určitě nevyprchala vzpomínka na smolný zápas na sklonku minulé sezóny, kdy nás Teplice připravily o vytoužený titul. Také poslední vzájemný souboj dopadl pro červenobílé ostudně, kdy po laxním výkonu prohráli 0:2.
Argumentů proč vyhrát (pokud možno co nejvyšším rozdílem) je dost. V neposlední řadě, ne-li v první, jde o stáhnutí náskoku na vyšší příčky tabulky a přiblížit se tím Lize mistrů. Úkol to rozhodně nebude snadný, nicméně s výhrou je třeba počítat. Po derby se Spartou na sebe slávisté práskli, že fotbal hrát rozhodně umí a nyní je potřeba tento poznatek zúročit. Určitě by také pomohlo, kdyby na stadion našlo cestu víc fanoušků, než obvykle, a pomohli týmu ke třem bodům.
S Teplicemi máme velkou šanci se definitivně chytnout a začít trochu prohánět ostatní mančafty, vždyť Viktorka Žižkov nebo Příbram by měly být tak o dvacet bodů za námi. Uvědomí-li si hráči o co hrají, na podzim se na Strahově vedle Blšan a Drnovic objeví třeba Barcelona, Manchester nebo Juventus. A to přece stojí za to.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články