Béčko prohrálo v Ústí nad Labem | SK Slavia Praha
Více

Béčko prohrálo v Ústí nad Labem

V přípravném utkání prohrála naše juniorka ve středu v Ústí nad Labem, jedinou branku vstřelil z penalty Kovařík. V brance se představil Josef Kubásek.
V přípravném utkání prohrála naše juniorka ve středu v Ústí nad Labem, jedinou branku vstřelil z penalty Kovařík. V brance se představil Josef Kubásek.

„Poprvé jsme hráli na trávě, trošku to na nás bylo vidět. Myslím, že utkání mělo slušnou úroveň a bylo vyrovnané. Prohráli jsme, udělali jsme dost chyb, ale myslím, že jsme měli i dost šancí, které jsme neproměnili," řekl k utkání trenér Daniel Šmejkal.

Ústí nad Labem - Slavia B 2:1 (1:0)

Branky: 44. soupeř, 75. vlastní - 64. Kovařík z pen.
Slavia B: Kubásek - Dostál, Kopřiva, Marek (46. Gabriel), Švamberg (46. Starý) - Zahálka (60. Pich), Komárek, Kobler, Černý, Kovařík - Viskušenko (46. Vukovič)

V dalším utkání béčko vyzve na souboj rezervu Sparty, semifinále Dragoun Cupu se hraje v sobotu 1. března od 10.30 na Vyšehradě.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články