Béčko má za sebou soustředění v Písku | SK Slavia Praha
Více

Béčko má za sebou soustředění v Písku

PRAHA – Slávistická rezerva má za sebou soustředění v jihočeském Písku, kde odehrála dva zápasy, porazila domácí Písek 3:0 a Klatovy 2:1.
PRAHA – Slávistická rezerva má za sebou soustředění v jihočeském Písku, kde odehrála dva zápasy, porazila domácí Písek 3:0 a Klatovy 2:1. „Soustředění splnilo svůj účel, měli jsme výborné podmínky pro fyzickou přípravu a regeneraci, trénovali jsme na umělé trávě,“ uvedl pro slavia.cz trenér Daniel Šmejkal. Po návratu do hlavního města odehráli tito hráči další utkání Dragoun Cupu, v něm podlehli Bohemians 1905 o pět branek, když tým soupeře výrazně posilnili hráči ligového kádru.

„Bohemians jsou v jiné fázi přípravy, přesto nás to neomlouvá, zápas se nám nepovedl, projevila se na nás únava, soupeř působil mnohem živěji,“ vrátil se k zápasu slávistický kouč. Kromě tří hráčů, které skolila viróza, se v zápase musel obejít i bez Karla Zelinky, který si v úvodu utkání poranil třísla. „Uvidíme, jak dopadnou vyšetření, snad to nebude nic vážného, Karel v přípravě pracoval velice dobře,“ uvedl k tomu Šmejkal.

Slavia B – Bohemians 1905 0:5 (0:2)
Slavia B: Hanuš – Marek (46. Pich), Kobler, Starý, Švamberg – Zahálka, Bayer, Vagrčka, Kovařík – Viskusčenko (46. Klavík), Zelinka (7. Dvořák)

Střetnutí odehrané v rámci soustředění:
Slavia B - Klatovy 2 : 1 (0:1)
Branky: 29´ Hanzlík 0:1 PK, 58´ Viskusčenko 1:1, 78´Viskusčenko 1:2
Slavia B: Hanuš – Dostál/46´ Marek/, Gabriel/46´Kopřiva/, Kobler, Švamberg/46´ Starý/ – Uhlíř/46´ Vagrčka/, Bayer, Knotek/46´ Pich/, Kovařík – Zelinka/46´ Klavík/, Vukovič/46´ Viskusčenko/

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články