Uvidíme Radka Černého v akci? | SK Slavia Praha
Více

Uvidíme Radka Černého v akci?

PRAHA – Blíží se první utkání prestižního souboje s Tottenhamem a na rozdíl od září 2006 to vypadá, že všichni fanoušci budou moci vidět v akci našeho bývalého brankáře Radka Černého.
PRAHA – Blíží se první utkání prestižního souboje s Tottenhamem a na rozdíl od září 2006 to vypadá, že všichni fanoušci budou moci vidět v akci našeho bývalého brankáře Radka Černého. Tentokrát nebude hájit naši branku, ale snažit se likvidovat střely našich fotbalistů. Jak vzpomíná na předchozí souboj?

„Byla to jiná situace než teď. Hrálo se první kolo, bylo to na začátku sezony a nebylo to jednoduché, Slavia odehrála dvě dobrá utkání. Teď přijedeme povzbuzení dobrými výsledky z rozehrané soutěže, Slavia bude mít před sebou první ostrý zápas po zimní přípravě, mají za sebou jenom předligovou generálku,“ říká gólman, který také nezapomněl na přivítání, kterého se mu na Strahově dostalo.

„Vzpomínám si na to, bylo to příjemné, ve fotbale všechno někdy hodně rychle letí, na fotbalisty se zapomíná. Jsem rád, že se na mne nezapomnělo. Uvidíme, jak mne fandové přivítají tentokrát.“

Radek Černý pozorně sledoval cestu Slavie Ligou mistrů UEFA. „Věřím, že na Strahově bude stejně dobrá atmosféra, jaká byla například při zápase s Arsenalem. Přijedou nás povzbudit přes dvě tisícovky fandů, slávisté určitě také nezůstanou pozadu,“ věří Černý.

Příjezd Radka Černého je dalším důvodem pro to přijít Slavii na Strahov povzbudit! Předprodej vstupenek probíhá na všech předprodejních místech!

Celý rozhovor s Radkem Černým si můžete přečíst v Poločase, který vyjde v den utkání.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články