Žáci halovými mistry republiky! | SK Slavia Praha
Více

Žáci halovými mistry republiky!

PRAHA - Výborná zpráva přišla v sobotu z Třebíče - A-žáci Slavie se stali mistry republiky v hale! Ve finále překonali svěřenci Petra Karocha Jihlavu 4:3.
PRAHA - Výborná zpráva přišla v sobotu z Třebíče - A-žáci Slavie se stali mistry republiky v hale! Ve finále překonali svěřenci Petra Karocha Jihlavu 4:3, v semifinále vyřadili na pokutové kopy Baník Ostrava, když brankář Horňáček zlikvidoval všechny penaltové pokusy soupeře! V normální hrací době skončil zápas nerozhodně 3:3.

Finálový turnaj se uskutečnil v Třebíči 8. a 9. února. Slavia si účast vybojovala v předkolech a ve skupině změřila síly s Plzní, Brnem, Ostravou a Jabloncem.

Slavie ve skupině odehrála zlomové utkání s Mladou Boleslaví, když otočila nepříznivý vývoj utkání ze stavu 2:5 na 8:5!

V semifinále se vytáhl brankář David Horňáček, který zlikvidoval oba pokutové kopy v rozstřelu, když v normální hrací době skončil zápas 3:3. V druhém semifinále porazila Jihlava Jablonec 4:2.

Ve finále se hrál dramatický fotbal, Slavia si udržovala převahu a vedení, za stavu 4:2 soupeř snížil z problematické penalty, ale ve vyhecovaném závěru nepomohla Jihlavě ani podpora moravského publika a Slavia slavila vítězství!

O vítězství v halovém mistrovství republiky se zasloužili: brankáři Hrubeš Karel a David Horňáček a hráči Viktor Šimeček, Jaromír Zmrhal, Daniel Novák, Lukáš Kočí, Lukáš Tesařík, Martin Hurka, Jiří Suk, Václav Prošek, Radek Synek, Jakub Zámečník, Petr Růžička a Dan Pauer.

Nejvíce branek nastříleli: Prošek 5 branek, Suk 4 branky a Hurka se Zámečníkem po 3 brankách.

Trenérem družsta je Petr Karoch.

„Rád bych fotbalistům i trenérům poděkoval za vzornou reprezentaci Slavie a poblahopřál k vynikajícímu úspěchu,“ uvedl pro slavia.cz sportovní ředitel Slavie Michal Šrámek.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články