Kuka na hrad | SK Slavia Praha
Více

Kuka na hrad

Pavla jsem měl vždycky rád. Líbila se mi jeho výbušnost, tah na branku, zapálení pro fotbal. Když přestoupil do Německa, tajně jsem doufal, že se jednou vrátí. Proto mě moc příjemně překvapilo, že svoje angažmá ukončil o rok dříve a přesunul se zpět tam, kam odjakživa patří. Takových hráčů jako on moc není - srdcařství se už moc nenosí, ale Kuka je červenobílou zarputilostí proslulý. A to je moc dobře, protože když je někdo slávista, tak nemůže být sparťan.
A navíc Pavel jede... Zdá se, že na něj nepůsobí čas, protože hraje jak o život, nehledě na svůj pokročilý fotbalový věk. Góly v lize střílí s neochvějnou jistotou - výstavní byl třeba mazácký gól do sítě Plzně. Všiml si toho i náš osvícený reprezentační lodivod, pozval Kuku na sraz a rozhodně nechybil. Národní výběr působil v Makedonii jak po dlouhém flámu, od 34. minuty dokonce prohrával . Kukovi nezbývalo nic jiného, než vzít záchranu do svých rukou a následně vyrovnat.
Zdá se, že máme na Strahově opravdu pana Fotbalistu. A když se Zelenkovi a spol. podaří na tréninku něco odkoukat, pak proklouzneme tabulkou směrem vzhůru velmi svižně.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články