Marcel Gecov jde na hostování do Kladna | SK Slavia Praha
Více

Marcel Gecov jde na hostování do Kladna

PRAHA – Slávistický záložník Marcel Gecov odchází na půlroční hostování do prvoligového Kladna.
PRAHA – Slávistický záložník Marcel Gecov odchází na půlroční hostování do prvoligového Kladna. Mladý fotbalista je členem reprezentace do devatenácti let.

„Pro Marcela bude lepší, když jako juniorský reprezentant získá zkušenosti v první lize, než aby dále pokračoval v naší juniorce, která hraje ČFL,“ uvedl generální ředitel Slavie Petr Doležal.

Marcel Gecov minulý týden prodloužil svůj kontrakt ve Slavii. V dresu Kladna může prožít ligovou premiéru, v minulosti nastupoval za áčko červenobílých pouze v přípravných utkáních. Ve středočeském týmu už působí další slávista Karel Kratochvíl.

Na hostování odcházejí také hráči juniorky, Roman Švamberg do Ovčár a Martin Jarolímek do Teplic.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články