Michalu Vorlovi se narodila dcera | SK Slavia Praha
Více

Michalu Vorlovi se narodila dcera

GRAN CANARIA – Malá Bára Vorlová bude slavit narozeniny dvacátého třetího února. Šťastný tatínek se dlouho očekávanou dobrou zprávu dozvěděl u kávy po obědě, všichni spoluhráči mu tak mohli hned pogratulovat.

GRAN CANARIA – Malá Bára Vorlová bude slavit narozeniny dvacátého třetího února. Šťastný tatínek se dlouho očekávanou dobrou zprávu dozvěděl u kávy po obědě, všichni spoluhráči mu tak mohli hned pogratulovat.

 

„Jsem strašně rád, že to dobře dopadlo,“ radoval se slávistický brankář. Na odpoledním tréninku už mu fotbalisté blahopřáli i k chyceným střelám pochvalami „Dobře, Báro.“ Dcerka má 50 cm a váží 3,28 kg.

 

Předposlední den soustředění vyhradili trenéři dvěma trénikům, první ráno od devíti, druhý pozdě odpoledne. Nacvičovalo se taktické rozestavení, v obraně, při přechodu do útoku. Trenér Karel Jarolím nepřehlédl jediný detail, mnohokrát nechal situaci zastavit a vysvětloval, kde se stala chyba.

 

Na závěr odpoledního tréninku se pilovala střelba, trenér musel hráče od branek několikrát vyhánět, protože si přidávali další střely.

 

Jedinou nepříjemností byla chvíle, kdy odražený míč bolestivě zasáhl Brazilce Costu, ten se z trávníku dlouho zvedal. Nakonec ale vše dobře dopadlo.

 

Bohužel jeden z našich fotbalistů musel využít i další moderní vybavení, které hotel Gloria Palace nabízí. Dušan Švento kvůli bolestem kolena nezamířil na hřiště, ale do bazénu a do posilovny. „Cvičil jsem jenom cvičení na posilování rukou, chci nechat naražené koleno v klidu,“ vysvětlil.

 

Slávisté uzavřou svůj pobyt na ostrově Gran Canaria v sobotu večer, odlétají ve 22 hodin místního času, v Praze budou až ve čtyři hodiny ráno. Připravujeme rozhovor s trenérem Karlem Jarolímem a závěrečnou fotogalerii.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články