Branky padaly ve druhém poločase | SK Slavia Praha
Více

Branky padaly ve druhém poločase

LAS PALMAS - Slavia ve druhém utkání na svém soustředění na Kanárských ostrovech prohrála s U.D. Las Palmas 1:3, když všechny branky padly ve druhém poločase. Nejprve se prosadil po centru do vápna Jesus, druhou branku přidal nádhernou střelou Arriaga.
LAS PALMAS - Slavia ve druhém utkání na svém soustředění na Kanárských ostrovech prohrála s U.D. Las Palmas 1:3, když všechny branky padly ve druhém poločase. Nejprve se prosadil po centru do vápna Jesus, druhou branku přidal nádhernou střelou Arriaga. Slávisté snížili, když po krásném centru Dočkala poslal míč do sítě hlavou Aračič. Domácí přidali třetí gól do otevřené obrany díky střele Francise.

"Soupeři jsme usnadnili vstřelení branek, při první jsme se nechali lehce obehrát, při druhé jsme přišli o míč, který jsme měli pod kontrolou. Šancí jsme měli dost, bohužel nám chyběl klid a důraz při zakončení," uvedl po utkání pro náš web trenér Karel Jarolím. "Stále jsme utkání brali jako přípravu, vystřídali jsme všechny hráče, přesto mne porážka mrzí," dodal náš kouč.

Nepříjemnou zprávou je, že si Dušan Švento odnesl z utkání bolestivě naražené koleno. "Začali jsme rozpačitě, ale postupně jsme se dostali do hry. Vytvářeli jsme si slibné šance, škoda, že jsme je neproměnili. Dostali jsme hloupé góly," litoval po zápase Švento. "Koleno bolí, ale doufám, že to bude v pohodě, nevypadá to na nic vážného."

"Bořek Dočkal krásně nacentroval, trefil jsme míč a dal gól, bohužel mne to netěší, protože k dobrému výsledku nevedl," řekl po zápase Ante Aračič. "Mohl jsem pak vyrovnat, ale střela mi nesedla, mohl jsem napravit svoji chybu při druhém gólu, co jsme dostali," dodal.

Las Palmas - Slavia 3:1 (0:0)
Branky
: 52. Jesus, 70. Arriaga, 84. Francis - 79. Aračič
Slavia 1. poločas: Michal Vorel - Jan Vorel, Latka, Dosoudil, Hubáček - Krajčík, Jarolím, Costa, Švento - Vlček, Janda.
2. poločas: Kozáčik - Jan Vorel, Aračič, Latka, Urbánek - Dočkal, Švec, Hrdlička, Švento - Reiter, Necid.

Utkání jsme sledovali on-line

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články