Slávisté jsou na Kanárech (fotogalerie) | SK Slavia Praha
Více

Slávisté jsou na Kanárech (fotogalerie)

GRAN CANARIA – Dlouhý den mají za sebou slávisté. Sobotní program začali na Strahově odpoledním tréninkem, po něm se přesunuli na ruzyňské letiště, odkud se vydali na téměř pětihodinový let na Kanárské ostrovy.
GRAN CANARIA – Dlouhý den mají za sebou slávisté. Sobotní program začali na Strahově odpoledním tréninkem, po něm se přesunuli na ruzyňské letiště, odkud se vydali na téměř pětihodinový let na Kanárské ostrovy. Letadlo Smart Wings přistálo v půl dvanácté našeho času, slávisté si museli svoje hodinky posunout o hodinu zpět. Na ostrově Gran Canaria je po naprosto bezproblémovém letu přivítalo dvacet stupňů, ale také silný vítr.

Mezi dvaceti jedna fotbalisty jsou také nové tváře – slovenský útočník Lubomír Reiter, pro kterého cesta na Kanáry nebyla první. „Už jsme tu byli s manželkou,“ prozradil.

Brazilský útočník Gaúcho zcela viditelně ožil, protože si cestou mohl povídat s Michelem Costou. Záložník podle slov trenéra Karla Jarolíma úspěšně absolvoval testy. „Muselo by se stát něco výjimečného, abychom neměli zájem o to, aby u nás zůstal,“ vysvětlil trenér.

V Praze zůstal z opor pouze Marek Suchý, kterého z přípravy vyřadila silná viróza. Makedonec Nedzipi, který se opět zapojil do tréninku, nabírá v Praze fyzickou kondici.

Zvláštní den prožil Tomáš Hrdlička, který v sobotu slavil pětadvacáté narozeniny. „Na oslavy bude čas až po návratu,“ prozradil oslavenec.

Slavia sehraje v rámci soustředění dvě přípravná utkání, první v pondělí, druhé ve středu. Soupeřem jim budou španělské druholigové kluby, obě střetnutí se budou hrát v Las Palmas.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články