S Fanklubem do Liberce | SK Slavia Praha
Více

S Fanklubem do Liberce

<strong>Zájezd byl vyprodán, pojedou tři autobusy!</strong>
Fanklub Slavie pořádá autobusový zájezd na utkání do Liberce (pondělí 12.3. 17:15). Cena: 100 Kč členové, 200 Kč nečlenové. Vstupenka do kotle stojí 80Kč a není v ceně, ale je zajištěna pro všechny účastníky zájezdu. Fanklub vstupenky nerezervuje. .

Vstupenka do kotle není v ceně, ale je zajištěna pro všechny účastníky zájezdu. Fanklub vstupenky nerezervuje. Sraz: na Černém Mostě, ulice Chlumecká, u nadchodu přes čtyřproudovou vozovku ve 14:30. Odjezd po odbavení. Plánovaný návrat do Prahy ve 21:00.

Přihlášky posílejte na email subrt@slavistickenoviny.cz nebo volejte pana Šubrta na číslo 777 302 302. V přihlášce uveďte jméno, zda jste, či nejste člen Fanklubu a mobilní číslo.

V případě náhlé neúčasti se prosím předem omluvte. Při odbavení se členové Fanklubu musí prokázat platnou kartičkou či dokladem o zaplacení členství na tuto sezonu, ostatní předloží doklad totožnosti. Zájezd byl vyprodán, pojedou tři autobusy!!!!

Pro všechny zájemce o zájezd na ligové utkání v Liberci je možné kromě do kotle zajistit i vstupenky na hlavní tribunu. Prosíme proto všechny zájemce o vstupenky na hlavní tribunu, aby to uvedli ve své přihlášce. Jinak pro ně budou pouze vstupenky do kotle.

Upozornění: Do Liberce se pojede bez zastávky na benzince. Prosím, respektujte to! Též vyzýváme, aby nikdo nebral na stadion pyrotechniku. Věříme, že účastníci zájezdu přispějí k bezproblémovému výjezdu, se kterým budeme všichni spokojeni.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články