S Kladnem bez branek (fotogalerie!) | SK Slavia Praha
Více

S Kladnem bez branek (fotogalerie!)

V posledním přípravném zápase před odletem na soustředění na Kanárských ostrovech remizovali slávisté na strahovském stadionu Přátelství s ligovým nováčkem z Kladna 0:0.

V posledním přípravném zápase před odletem na soustředění na Kanárských ostrovech remizovali slávisté na strahovském stadionu Přátelství s ligovým nováčkem z Kladna 0:0. Slavia byla v průběhu celého zápasu lepším týmem.

 

Vytvořila si více šancí, ale překonat gólmana Pavlíka se nikomu z domácích hráčů nepodařilo. V prvním poločase nastoupil i šestadvacetiletý ofenzivní brazilský záložník Michel Fernando Costa, kterého červenobílí testují.

 

"Byl to typický přípravný zápas, mrzí mne, že jsme některou šanci neproměnili, vypracovali jsme si jich dost," uvedl po utkání trenér Karel Jarolím.

 

Jak hodnotil výkon testovaného Brazilce Costy? "Prokázal, že fotbal hrát umí, i když dnešní zápas také naznačil, že fyzická kondice není zatím jeho předností."

 

Podobně zhodnotil duel i kapitán Lukáš Jarolím. "Hrálo se ve více přátelském duchu než s Jabloncem, je škoda, že jsme nevstřelili vítěznou branku. Je ale čas ještě některé věci doladit," uvedl náš záložník.


Slavia - Kladno 0:0

Slavia 1. poločas: M.Vorel - J.Vorel, Dosoudíl, Latka, Hubáček - Krajčík, Hrdlička, Costa, Švento - Vlček, Janda.

2. poločas: Kozáčik - J. Vorel, Dosoudil, Latka, Hubáček - Dočkal, L. Jarolím, Švec, Urbánek - Vlček (67. Gecov), Necid

 

Statistika a záznam on-line reportáže zde.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články