S Jabloncem výhra o tři branky | SK Slavia Praha
Více

S Jabloncem výhra o tři branky

PRAHA – Slávisté v dalším přípravném utkání přehráli Jablonec, kterému dali tři branky. První v úvodu utkání Stanislav Vlček po centru Jandy, druhou přidal kapitán Lukáš Jarolím z penalty, která byla nařízená za faul na Dočkala.
PRAHA – Slávisté v dalším přípravném utkání přehráli Jablonec, kterému dali tři branky. První v úvodu utkání Stanislav Vlček po centru Jandy, druhou přidal kapitán Lukáš Jarolím z penalty, která byla nařízená za faul na Dočkala. Penaltu musel proměnit hned dvakrát, protože první pokus nechal rozhodčí opakovat.

Třetí gól dal po přestávce krásným obloučkem Bořek Dočkal. Ve druhém poločase se však hra rozkouskovala, přátelské utkání se hrálo v hodně „nepřátelském“ duchu.

Utkání kvůli zraněním nedohráli Aračič, Vlček a Švec. Všichni by ale měli být brzy v pořádku. Druhý poločas také odehrál Brazilec Michel Fernando Costa, který je ve Slavii na testech.

"Jednalo se o přátelské utkání, přesto se hrálo dost neohleduplně, zejména v druhém poločase byla hra příliš rozkouskovaná," povzdechl si po utkání trenér Karel Jarolím. "Radka Dosoudila jsme museli povolat zpátky do hry přímo ze šatny. První poločas se mi líbil víc, hráli jsme míč hodně od nohy, po přestávce to už bylo horší, kombinace už se zbytečně zdržovala," dodal. "Stále hrajeme z plného zatížení, je stále co zlepšovat."

Trenér se také vyjádřil k výkonu Brazilce Costy. "Na tréninku nám dokazuje, že fotbal hrát umí. Potřebuje přece jenom čas na aklimatizaci, bude s námi ještě příští týden."

Slavia - Jablonec 3:0 (2:0)
Branky: 11. Vlček, 38. Jarolím (pen.), 69. Dočkal
Slavia 1. poločas: Kozáčik - Jan Vorel, Dosoudil, Aračič, Hubáček - Dočkal, Jarolím, Švec, Urbánek - Janda, Vlček.
2.poločas: Michal Vorel - Jan Vorel, Švec (65. Dosoudil), Hubáček, Urbánek - Dočkal, Jarolím, Costa, Švento - Janda, Hrdlička.

Utkání jsme sledovali on-line
Rozhovor s trenérem Karlem Jarolímem
Rozhovor s Radkem Dosoudilem

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články