K narozeninám horské kolo | SK Slavia Praha
Více

K narozeninám horské kolo

PRAHA – Náš útočník Stanislav Vlček slaví v neděli narozeniny. „Dostal jsem od rodiny horské kolo, asi mám málo pohybu,“ usmál se čerstvý třicátník. „Na oslavu není čas...
PRAHA – Náš útočník Stanislav Vlček slaví v neděli narozeniny. „Dostal jsem od rodiny horské kolo, asi mám málo pohybu,“ usmál se čerstvý třicátník. „Na oslavu není čas, v pondělí hrajeme důležitý zápas. Byli jsme jen v pátek s rodinou na večeři,“ prozradil, kam vzal manželku a své dvě dcerky Anetku a Natálku.

„Čas letí, už to ani není moc na slavení, klukům do šatny přinesu nějaká ta kuřátka, je to už tradice,“ dodává. Shodou okolností vychází na dobu jeho narozenin stejně jako před rokem domácí zápas s Olomoucí. „Teplice i Liberec trochu zaváhaly, máme šanci se jim přiblížit, byla by hrozná škoda toho nevyužít,“ dodává bojovně. „Já vím, že Slavia v minulosti někdy takové příležitosti nevyužila, ale i když nás čeká silný soupeř, tak věřím, že důležité domácí utkání zvládneme, musíme, stůj co stůj.“

Slavii čeká čtvrtý zápas ve velmi rychlém sledu. Hráči v pátek regenerovali, v sobotu trénovali střelbu, únava z Palerma je pryč. „Soupeř bude nažhavený, hrají svůj první jarní zápas, my jsme ale rozehranější. Myslím si, že i naše kvalitní výkony nám dodají sebevědomí,“ věří Vlček. K narozeninám blahopřejeme!

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články