Béčko porazilo Pardubice | SK Slavia Praha
Více

Béčko porazilo Pardubice

PRAHA - Juniorka Slavie vyhrála další přípravné utkání. V Nymburce zdolali svěřenci trenéra Luboše Kozla Pardubice 1:0 díky brance Tomáše Dubského.
PRAHA - Juniorka Slavie vyhrála další přípravné utkání. V Nymburce zdolali svěřenci trenéra Luboše Kozla Pardubice 1:0 díky brance Tomáše Dubského.

Slavia byla lepším mužstvem po většinu utkání, v prvním poločase si Pardubice vytvořily jen jednu šanci. Vítěznou branku vstřelil Dubský, který se dostal k odraženému balónu, přesprintoval obránce a sám před gólmanem poslal míč k pravé tyči. Náš útočník ještě neproměnil ve 40. minutě penaltu, když byl po výborné přihrávce od Černého ve vápně faulován Nečas.

„S výkonem týmu jsem docela spokojený, porazili jsme druholigové mužstvo. Do 60. minuty jsme hráli podle mých představ, poté si Pardubice na 20 minut vytvořily mírný tlak, přestali jsme hrát, ale soupeř nás ohrožoval jen ze standardních situací. V 80. minutě jsme se vrátili do hry a měli jsme ještě dvě velké šance,“ řekl k zápasu trenér Luboš Kozel.

Generálku před startem ČFL absolvuje béčko v pátek proti Varnsdorfu. Tým kromě Šilhavého, Dejmka a Knoblocha opustil ještě Jakub Mejzlík, který hostuje v Xaverově.

O definitivní podobě kádru pro jarní sezónu vás budeme informovat před začátkem ČFL.

Slavia B – Pardubice 1:0 (1:0)
Branka: 25. Dubský
Slavia B: Diviš – Parys (60. Bayer), Studík, Aračič (60. Švamberg), Nachtman (45. Šmíd) – Černý, Rodrigo (46. Valenta), Eliáš (46. Gecov), Held (46. Bauer) – Dubský, Nečas

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články