Lukáš Jarolím trénoval naplno | SK Slavia Praha
Více

Lukáš Jarolím trénoval naplno

PALERMO – Slávisté absolvovali ve středu odpoledne oficiální trénink na stadionu Palerma, který byl prázdný, ale ve čtvrtek ve stejnou dobu by se měl zaplnit podle odhadů pořadatelů deseti tisíci divá...
PALERMO – Slávisté absolvovali ve středu odpoledne oficiální trénink na stadionu Palerma, který byl prázdný, ale ve čtvrtek ve stejnou dobu by se měl zaplnit podle odhadů pořadatelů deseti tisíci diváky. Větší návštěvě brání brzký výkop – v 16 hodin jsou fanouškové většinou ještě v práci.

Lukáš Jarolím trénoval naplno
Autor našeho prvního gólu v prvním duelu proti Palermu Lukáš Jarolím byl nejsledovanější osobou. Jeho naražený stehenní sval mu možná zabrání hrát v odvetě. „Stalo se mi to v poslední minutě zápasu, srazili jsme se při odkopu s protihráčem,“ vzpomněl si. Sval mu natekl. Středeční trénink však jeho start úplně nevyloučil, Jarolím trénoval naplno.

Tomáš Hrdlička je mimo hru
Pouze v hledišti stadionu seděl Tomáš Hrdlička. Jeho zlomený prostředníček ho do hry nepustí. Jedním z jeho možných náhradníků je Miroslav Holeňák, který ho úspěšně zastoupil v ligovém klání v Jablonci. „Včera jsme si přivezli domů malou Melisku, krásně spala, říkali jsme si, že budeme mít hodnou holčičku,“ svěřil se nám se svojí netajenou radostí. Pak se ale vrátil k zápasu. „Je důležité to, co nám trenér stále připomíná, nepodlehnout atmosféře, hrát svoji hru.“ Miroslav Holeňák má s italskými kluby zkušenost i z Liberce, kdy hrál s AC Milán. „Bude to těžké, ale byla by hrozná škoda neudělat všechno pro postup.“

David Hubáček slaví narozeniny
V den zápasu bude mít náš levý obránce David Hubáček narozeniny. „Slavit to nebudu, na to není čas, nejhezčím dárkem by byl postup,“ přeje si. Tomáš Hrdlička si o svých narozeninách zlomil prst. „Snad dopadnu lépe,“ usmál se tomu Hubáček. „Musíme si pohlídat začátek, možná budou pak Italové nervózní.

Zalézt do obrany by byla smrt
Matej Krajčík se na zápas těší a také netrpí nervozitou. „V Praze jsme vyhráli, góla musí dát oni. Ale zalézt do obrany by byla smrt,“ říká slovenský reprezentant. „Doufám, že se i my trefíme. Italové v Praze ukázali, jak jsou kvalitní tým, ale Coriniho standardky by jim mohly chybět.“

Marek Suchý neuznané branky nelituje
„Trenér má pravdu, když říká, že musíme zápas brát tak, že pro taková utkání se hraje fotbal, a nepodlehnout nervozitě," říká Marek Suchý. A nelituje své neuznané branky v závěru strahovského duelu? „Díval jsem se na ni na videu, byl to ofsajd, šel jsem opačným směrem než vybíhající hráči, škoda, že to rozhodčí viděl tak přesně," usmál se náš obránce.

Čtvrteční duel začíná v 16:00. Na našem webu můžete sledovat přímou on-line reportáž, druhý poločas bude přímo vysílat Český rozhlas - Radiožurnál.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články