Slavia veze z Jablonce všechny body | SK Slavia Praha
Více

Slavia veze z Jablonce všechny body

JABLONEC – Slávisté vstoupili do jarní části Gambrinus ligy vítězně. V Jablonci vyhráli po pěti letech. Základ k vítězství položil v úvodu zápasu útočník Pavel Fořt. Definitivně rozhodl těsně před koncem kapitán Karel Piták.
JABLONEC – Slávisté vstoupili do jarní části Gambrinus ligy vítězně. V Jablonci vyhráli po pěti letech. Základ k vítězství položil v úvodu zápasu útočník Pavel Fořt. Definitivně rozhodl těsně před koncem kapitán Karel Piták. Hosté hráli oproti utkání s Palermem v pozměněné sestavě, nenastoupili zranění Jarolím a Hrdlička.

„Utkání se mi hodnotí dobře, po pohárovém duelu s Palermem se nám rozpadly středové řady, museli jsme trochu improvizovat a prostředek hřiště zesílit, nastoupili Michal Švec, Miroslav Holeňák a David Kalivoda, všichni podali dobrý výkon, to možná dnes rozhodlo," řekl po utkání trenér Slavie Karel Jarolím. „Dařilo se nám napadat rozehrávku Jablonce, brzy jsme vstřelili branku, to nás v našich záměrech podpořilo. Důležitou roli sehrál i skvělý zákrok Michala Vorla na konci prvního poločasu," doplnil náš kouč.

„Věděli jsme, že s postupem času budeme mít prostor k útočení a možnost výhru potvrdit. Domácí sice měli územní převahu, ale 100% šanci ne," uzavřel náš trenér.

Petr Rada, trenér Jablonce, poblahopřál Slavii k vítězství. „Vyhrála zaslouženě, dostali jsme lacinou branku v úvodu, krajním obráncům dělalo velké problémy napadání rozehrávky, to nakonec vedlo i ke gólu v naší síti. Chyběl nám důraz, nebyli jsme u míče včas. Druhá branka padla po fatální chybě tří našich obránců," zhodnotil Rada utkání.

Fotografie
Utkání jsme sledovali on-line
Ohlasy hráčů
Hokejový blafák Pavla Fořta

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články