Juniorka vyhrála nad rezervou Jablonce | SK Slavia Praha
Více

Juniorka vyhrála nad rezervou Jablonce

PRAHA - Slávistická juniorka se rozloučila se zimním turnajem Chance Cup vysokým vítězstvím nad rezervou Jablonce 5:1. Dvě branky dali Nečas a Pekhart, pátý zásah přidal Jarolímek. Slavia v dlouhodobém turnaji skončila devátá.
PRAHA - Slávistická juniorka se rozloučila se zimním turnajem Chance Cup vysokým vítězstvím nad rezervou Jablonce 5:1. Dvě branky dali Nečas a Pekhart, pátý zásah přidal Jarolímek. Slavia v dlouhodobém turnaji skončila devátá. V dresu soupeře nastoupil i Petr Zábojník, který je v Jablonci na hostování.

První branku dal v 5. minutě Nečas, který pohotově zavěsil po centru Švamberga, který k němu prodloužil Vondráček. O šest minut později přidal Nečas druhý gól po samostatné akci, míč se do sítě odrazil od tyče. Po dvaceti minutách nastřelil Gecov břevno. Po změně stran prostřídal trenér Luboš Kozel sestavu. Na tři jedna zvyšoval po Pekhartově přihrávce Jarolímek, počtvrté se trefil Pekhart, který uzavřel skóre pátou brankou, důrazně se prosadil v útoku a přehodil brankáře.

„Na rozdíl od úterý jsem spokojený, přistoupili jsme k zápasu úplně jinak. Během dvaceti minut jsme se dostali do vedení, které jsme mohli ještě do poločasu zvýšit. Kromě posledních patnácti minut první půle jsem spokojený," řekl k utkání trenér Luboš Kozel.

Slavia B - Jablonec B 5:1 (2:1)
Branky Slavie: 5. a 11. Nečas, 69. a 78. Pekhart, 68. Jarolímek
Slavia: 1. poločas: Toma - Parys, Vondráček, Studík, Švamberg - Bauer, Gecov, Eliáš, Held - Dubský, Nečas
2. poločas: Diviš - Bayer, Studík, Šmíd, Nachtman - Eliáš, Valenta, Gecov, Held - Jarolímek, Nečas (59. Pekhart)

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články