Do Palerma s jednobrankovým náskokem | SK Slavia Praha
Více

Do Palerma s jednobrankovým náskokem

PRAHA - Slávisté pojedou do Palerma k odvetě třetího kola Poháru UEFA s jednogólovým náskokem. Na Strahově v rušném a pohledném zápase porazili Italy 2:1. V prvním poločase jsme se ujali vedení po umístěné střele Lukáše Jarolíma, hosté však díky Contehovi vyrovnali...
PRAHA - Slávisté pojedou do Palerma k odvetě třetího kola Poháru UEFA s jednogólovým náskokem. Na Strahově v rušném a pohledném zápase porazili Italy 2:1. V prvním poločase jsme se ujali vedení po umístěné střele Lukáše Jarolíma, hosté však díky Contehovi vyrovnali. Několika výbornými zákroky se prezentoval náš nový gólman Michal Vorel. Po přestávce si po skvěle rozehranému signálu z přímého kopu dal Barzagli vlastní branku. Odveta se hraje v Palermu za týden.

„Nakonec mohu hodnotit utkání dobře, diváci viděli kvalitní zápas. Soupeř nás v prvním poločase přehrával ve středu hřiště, kde měl o hráče víc. Proto jsme hru přeorganizovali a eliminovali to. Jsme v poločase, čeká nás těžká odveta. Určitě budeme muset hrát aktivně, na nula nula to nepůjde," řekl trenér Karel Jarolím, který pochválil kolektivní výkon týmu a vyzdvihl výkon Michala Vorla.

„V prvním poločase jsme hráli dobře, hráčům mohu vytknout jenom to, že neproměňovali šance," řekl trenér Palerma Giuseppe Papadopulo.„V druhé půli se projevilo to, že Slavia je velice dobře fyzicky připraveným mužstvem," složil poklonu svěřencům trenéra Jarolíma. „Z výsledku samozřejmě nadšený moc nejsem. Slavia má do odvety lepší pozici, přesto 1:2 je lepší výsledek než 0:1, vstřelili jsme důležitý gól," uzavřel Papadopulo, který poprvé se svým novým týmem prohrál.

Utkání jsme sledovali on-line
Fotografie
Zápasový magazín Poločas (PDF, 5.2 MB)
Video (23.1 MB, 3:04)
Ohlasy našich hráčů
Tomáš Hrdlička má zlomený prostředníček
Rozhovor s trenérem Karlem Jarolímem

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články