Slavia – Ml. Boleslav 2:0 | SK Slavia Praha
Více

Slavia – Ml. Boleslav 2:0

V posledním přípravném utkání před začátkem ligy dnes Slavia porazila na Strahově druholigovou Mladou Boleslav 2:0. Naše mužstvo mělo celý zápas převahu a vytvořilo si několik slibných příležitostí. Góly padaly v prvním poločase – ve 22. se po Dostálkově centru trefil Piták, o čtvrthodinu později přidal druhou branku Hrdlička, který tak zaznamenal svůj premiérový střelecký úspěch v „A“ mužstvu. Mladá Boleslav se postupně zbavovala respektu, naše obrana však pracovala spolehlivě a soupeři mnoho nedovolila. Další šance slávistů zůstaly nevyužity a skóre se již neměnilo.

„Potěšilo mě, že jsme nedostali gól, nepustili Boleslav do šancí a sami si jich dost vytvořili. Musíme však zapracovat na jejich lepším řešení. První poločas byl kvalitnější než druhý, je to také tím, že se střídáním narušila součinnost mužstva,“ hodnotil duel trenér Miroslav Beránek.

Slavia – Mladá Boleslav 2:0 (2:0)
Branky: 22. Piták, 36. Hrdlička
ŽK: Šuškavčevič – Macháček, Svoboda
Sestava Slavie: Černý – Luk. Došek, Suchopárek, Petrouš (46. Kozák), Šuškavčevič – Šesták (31. Kuchař), Dostálek (46. Zelenka), Gedeon (78. Lička), Hrdlička – Piták (57. Svoboda), T. Došek (80. Sedláček)

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články