Liga začíná, v sobotu na Olomouc! | SK Slavia Praha
Více

Liga začíná, v sobotu na Olomouc!

PRAHA - Na první střetnutí jara proti Olomouci se chystá i záložník Patrik Gedeon. „Hodně jsme se na zápas připravovali. Moc se těšíme, přestávka už byla dlouhá,“ říká slávistický středopolař...
PRAHA - Na první střetnutí jara proti Olomouci se chystá i záložník Patrik Gedeon. „Hodně jsme se na zápas připravovali. Moc se těšíme, přestávka už byla dlouhá,“ říká slávistický středopolař. „Chceme to utkání zvládnout, máme šanci dostat se na druhé místo. Když se to podaří, znamenalo by to, že pro nás jaro začalo dobře,“ vysvětluje. Duel proti kvalitnímu soupeři slibuje patřičné napětí. „Rozhodne to, kdo udělá méně chyb a jak je mužstva dokáží potrestat,“ prorokuje Gedeon.

Reprezentant České republiky je v perfektní kondici. „Odtrénoval jsem celou zimní přípravu. Po dlouhé době se zase cítím opravdu zdravý,“ připomněl záložník dlouhé trápení s kolenními vazy. „Na podzim jsem se sice vrátil, ale ten půlrok jsem se do hry spíš dostával. Teď jsem zpátky a chci ukázat, že fotbal hrát umím,“ uzavřel Gedeon.

Také ostatní fotbalisté Slavie jsou zdravotně v pořádku. Na lavičce bude v sobotu připraven i Václav Koloušek. O tom, jestli naskočí na pár minut do hry, se rozhodne v den zápasu.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články