Míra Holeňák nevynechal jediný trénink | SK Slavia Praha
Více

Míra Holeňák nevynechal jediný trénink

PRAHA - Po návratu z turecké Antalye dostali fotbalisté Slavie od trenéra Josefa Csaplára dva dny volna. Ty však již vypršely a slávisté se museli ve středu dopoledne hlásit k tréninku v Praze na Strahově. „Posilovali jsme a pracovali na kondici,“ přiblížil obránce Miroslav Holeňák...
PRAHA - Po návratu z turecké Antalye dostali fotbalisté Slavie od trenéra Josefa Csaplára dva dny volna. Ty však již vypršely a slávisté se museli ve středu dopoledne hlásit k tréninku v Praze na Strahově. „Posilovali jsme a pracovali na kondici,“ přiblížil obránce Miroslav Holeňák. „Hlavně teď ale budeme ladit formu na ligu. Do konce přípravy nám zbývají dva zápasy. Na výkony a výsledky v nich se bude klást určitě velký důraz,“ poznamenal Holeňák.

Zkušený obránce se domů těšil. „To je jasný, hlavně na holky. Na ženu a mojí dva roky starou holčičku Denisku,“ řekl šťastný tatínek, jenž si však na Turecko v žádném případě nestěžoval. „Bylo to tam pěkný a nebyli jsme tam dlouho. Horší to měli třeba ti kluci z bulharského Plovdivu, ti tam byli přes tři týdny,“ zamyslel se.

O soustředění v Turecku si společně se svými spoluhráči v kabině stále povídá. „Mluvíme hlavně o zápasech, které jsme tam sehráli. Soupeři byli agresivní a v utkáních se hodně kopalo.“ Na všem špatným ale Míra Holeňák najde i něco dobrého. „Bylo to pro nás poučné. Takové zkušenosti se nám pro ligu budou hodit,“ podotkl. V jarní časti české nejvyšší soutěže začíná Slavia 26. února doma s Olomoucí. „Už se o tom taky bavíme, ale úplně aktuální to ještě není.“

A jak se Miroslav Holeňák po několika týdnech tvrdé přípravy cítí? „Já jsem celkem spokojený. Nevynechal jsem totiž ani jeden trénink a až na střetnutí se Žižkovem jsem odehrál úplně všechno,“ pochvaloval si. „Jednu věc bych ale ještě chtěl, abych byl nadále zdravý. To samozřejmě taky přeju všem klukům z týmu,“ uzavřel.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články