Béčko se utkalo s Bohemkou | SK Slavia Praha
Více

Béčko se utkalo s Bohemkou

V sobotu podlehla juniorka v Nymburce druholigovým Bohemians. Stav byl dlouho vyrovnaný. Branky padaly až v závěru utkání, kdy se trefili Čapek a Baláž. V dresu soupeře si zahráli slávisté Michal Václavík, Pavel Novotný a Ivo Táborský, všichni tři v zelenobílém klubu hostují...
V sobotu podlehla juniorka v Nymburce druholigovým Bohemians. Stav byl dlouho vyrovnaný. Branky padaly až v závěru utkání, kdy se trefili Čapek a Baláž. V dresu soupeře si zahráli slávisté Michal Václavík, Pavel Novotný a Ivo Táborský, všichni tři v zelenobílém klubu hostují.

„Byl to kvalitní přípravný zápas proti dobrému soupeři. Hru trochu negoval těžký a zmrzlý terén. Výsledek poznamenaly dva góly v závěru, ale jinak nemohu být nespokojený,“ uvedl trenér Pavel Trávník.

Slavia B – Bohemians: 0:2 (0:0)
Branky: 86. Čapek, 90. Baláž
Sestava Slavie: Skácel (46. Podaný) – Kratochvíl (46. Neno), Vaněk, Chleboun (46. Mar. Zachariáš), Balík – Krajčík (63. Stejskal), Kotrba, Vondráček (46. Dubský), Buryánek (46. Jirásek) – Hašler, Otočka
Sestava Bohemians: Václavík - K. Novotný, Janáček, P. Novotný (37.Švejdík), Třasák - Baláž, Strnad, Čapek, Táborský - Střihavka, Koukal (59.Huňa).

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články