Trenér Josef Csaplár: Chceme prodloužit vítěznou sérii | SK Slavia Praha
Více

Trenér Josef Csaplár: Chceme prodloužit vítěznou sérii

Slavii čeká duel s Plzní. „Respektujeme sílu soupeře. Víme, že remizoval na Žižkově i na svém stadiónu s Libercem. Přesto je naším cílem potvrdit bodové zisky z domácího utkání s Blšany a ze zápasu ve Zlíně,“ prohlašuje před sobotním zápasem trenér Josef Csaplár. „Chceme prodloužit vítěznou sérii a udržet postavení na špičce tabulky,“ dodává kouč...
Slavii čeká duel s Plzní. „Respektujeme sílu soupeře. Víme, že remizoval na Žižkově i na svém stadiónu s Libercem. Přesto je naším cílem potvrdit bodové zisky z domácího utkání s Blšany a ze zápasu ve Zlíně,“ prohlašuje před sobotním zápasem trenér Josef Csaplár. „Chceme prodloužit vítěznou sérii a udržet postavení na špičce tabulky,“ dodává kouč.

Do skvělé formy se v posledních střetnutích dostal brankář Radek Černý, kterému ale podzimní duel v Plzni příliš nevyšel. „Myslím, že to bude úplně jiný zápas. Tenkrát jsem tam dostal gól ze standardní situace. Neřekl bych, že se kvůli tomu budu cítit víc motivovaný. Beru to jako každé jiné utkání. Naší povinností je získat tři body,“ říká jednoznačně třicetiletý gólman.

„Soupeř se asi zaměří na obranu. Nepředpokládám, že otevře hru,“ myslí si Černý. „My se budeme snažit hrát útočně a napadat soupeřovu rozehrávku. Musíme si dát pozor na brejky a standardní situace,“ vysvětluje.

Slávistický tým je kompletní. Mimo hru jsou pouze dlouhodobě zranění Patrik Gedeon a Brazilec Adauto (čtěte zde). S juniorkou se připravují obránce Tomáš Hrdlička a gólman Jindřích Skácel, kádr tak čítá devatenáct jmen. „Netajil jsem se tím, že chci úzký kádr, hrajeme jen ligu. Pohyb mezi áčkem a béčkem je dvousměrný, první mužstvo není uzavřená společnost. Na druhou stranu je za odměnu,“ vysvětlil trenér.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články