Patrik Gedeon a Adauto začali s tréninkem | SK Slavia Praha
Více

Patrik Gedeon a Adauto začali s tréninkem

Zdravotní stav dlouhodobě zraněných fotbalistů Slavie se pomalu zlepšuje. Patrik Gedeon i Brazilec Adauto začali tento týden individuálně trénovat. Oba hráče má na starost kondiční trenér Jan Netscher...
Zdravotní stav dlouhodobě zraněných fotbalistů Slavie se pomalu zlepšuje. Patrik Gedeon i Brazilec Adauto začali tento týden individuálně trénovat. Oba hráče má na starost kondiční trenér Jan Netscher.

„V pondělí 23. února jsem se vrátil z lázní a hned v úterý byl na kontrole u primáře Fouska. Oznámil mi, že vše je na dobré cestě,“ řekl Patrik Gedeon. „Lázně mi moc pomohly. Původně jsem plánoval třítýdenní pobyt, nakonec jsem si ho ještě o další tři neděle prodloužil. V půlce ledna jsem tam přijel o berlích a po měsíci a půl odcházel po svých. Vůbec jsem nekulhal,“ pochvaloval si. „ S tréninkem jsem začal hned jak to šlo. Zatím vyklusávám, jezdím na kole, lehce pracuji i s balónem. Ale musím opatrně. Naplno začnu asi v červnu,“ odhaduje defenzivní záložník.

Nepříjemné zranění kolene se na veselé mysli exblšanského fotbalisty nijak nepodepsalo. „Jsem člověk, který se srovnává s tím, co přichází. Samozřejmě, že bych chtěl hrát, ale zdraví je pro mě přednější. Náladu mám výbornou,“ usmál se Gedeon.

A jak je na tom brazilský útočník Adauto? „Ady nosil skoro pět týdnů sádru. Na kontrole byl ve čtvrtek, ten samý den odhodil berle,“ vysvětlil Jan Netscher. „Pomalu se rozhýbává. Než začne běhat, musí kotník trošičku zpevnit. Čeká ho tedy jízda na kole, bazén či cvičení na nestabilních plošinách,“ pokračoval. „Postupně si začne přidávat, prognóza vypadá dobře,“ uzavřel Netscher.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články