Mladší žáci halovými mistry republiky, ve finále porazili Spartu! | SK Slavia Praha
Více

Mladší žáci halovými mistry republiky, ve finále porazili Spartu!

Po nedávném úspěchu na mezinárodním turnaji v německém městě Halle dosáhli mladší žáci Slavie (ročník 1991) dalšího triumfu. Slávisté se stali v moravském Hluku halovými mistry republiky. Turnaj se konal ve dnech 6. a 7.února. Akce se zúčastnily tři české a tři moravské týmy, které předtím postoupily z krajských skupin...
Po nedávném úspěchu na mezinárodním turnaji v německém městě Halle dosáhli mladší žáci Slavie (ročník 1991) dalšího triumfu. Slávisté se stali v moravském Hluku halovými mistry republiky. Turnaj se konal ve dnech 6. a 7.února. Akce se zúčastnily tři české a tři moravské týmy, které předtím postoupily z krajských skupin.

Po prvním dni měl každý z účastníků na svém kontě dva odehrané zápasy. Slavia porazila Baník Ostrava 6:2 a Brno vysoko 10:1. Druhý hrací den narazili žáci na Mladou Boleslav. I přes první obdrženou branku se mladíci vzchopili a otočili výsledek na konečných 5:1. V dalším utkání si slávisté poradili se Sigmou Olomouc 3:1 a postoupili do finále.

Ve finále se Slavia střetla se Spartou. Do utkání jsme vstoupili lépe a po první půli vedli 2:0. Letenští však dokázali vyrovnat a hrálo se prakticky od nuly. Po velkém boji naši fotbalisté strhli vedení zpět na svou stranu a zvítězili 4:2. Nejlepším střelcem turnaje se stal slávista Marek Hanousek.

Soupiska Slavie:
Emil Springer, Jakub Čihák, Lukáš Tománek, Petr Kučera, Jiří Staněk, David Pozníček, František Vodrhánek, Jakub Trpišovský, Marek Hanousek, Martin Hurych

Přehled zápasů:
Slavia – Baník Ostrava 6:2
Slavia – FC Brno 10:1
Slavia – Mladá Boleslav 5:1
Slavia – Sigma Olomouc 3:1
Slavia – Sparta Praha 4:2

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články