Doplněný slávistický kalendář v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Doplněný slávistický kalendář v prodeji

Slávistický kalendář na rok 2004 doplněný o fotografie kouče Josefa Csaplára a záložníka Václava Kolouška je v prodeji. Seženete ho v prodejně Calcio v Myslíkově ulici v Praze a v předprodeji na Strahově...
Slávistický kalendář na rok 2004 doplněný o fotografie kouče Josefa Csaplára a záložníka Václava Kolouška je v prodeji. Seženete ho za 149 korun v prodejně Calcio v Myslíkově ulici v Praze a v předprodeji na Strahově (více zde).

Pět vylosovaných výherců získá kalendář zcela zdarma. Soutěžní otázka zní: Kolik reprezentačních startů má na svém kontě kapitán Slavie Radek Bejbl?

a) 47
b) 32
c) 58

Odpovědi posílejte do pondělí 1. března na adresu soutez@slavia.cz.

Soutěž skončila. Správná odpověď: c. Vylosovaní výherci: Vrátislav Kyzlink, Marcel Holl, Martin Volf, David Vošmik, Pavel Baščan.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Další články