Slávistky se utkaly s Wroclawí | SK Slavia Praha
Více

Slávistky se utkaly s Wroclawí

Slávistky sehrály v sobotu dvě utkání. Dopoledne remizovaly s mladšími dorostenci z pražských Strašnic 1:1. Ve druhém zápase podlehly polským mistryním z Wroclawi 1:2...
Slávistky sehrály v sobotu dvě utkání. Dopoledne remizovaly s mladšími dorostenci z pražských Strašnic 1:1. Ve druhém zápase podlehly polským mistryním z Wroclawi 1:2.

Do utkání proti Wroclawi nastoupily slávistky v nejsilnější sestavě. Chyběly jen zraněná Petra Taušová a Andrea Budošová, která je na srazu slovenské reprezentace. Úvod zápasu byl vyrovnaný, ale postupně začaly přebírat otěže do svých rukou Polky. Poločas jsme prohráli 1:2, po přestávce si soupeř vítězství pohlídal.

„Oba zápasy byly těžké, odehráli jsme je prakticky v patnácti lidech. První utkání bylo z naší strany dobré. Ve druhém střetnutí proti kvalitnímu soupeři nám už chyběly síly. Souboj s Wroclawí byl dobrou prověrkou,“ uvedl trenér Josef Duchek.

Nepříjemností je zranění patnáctileté Pavly Benýrové v duelu se Strašnicemi. Talentovaná fotbalistka si s největší pravděpodobností na jaře nezahraje.

Slavia – Strašnice 1:1 (1:0), hráno 2x40 minut
Branka Slavie: 30. Mocová
Sestava Slavie: Valíčková – Hreňová – Skůpová, Šimanovská, Tománková – Kaplanová, Pěničková, Benýrová, Šteffanová – Mocová, Holečková, střídaly: Zubková, Šeranová

Slavia – Wroclaw 1:2 (1:2)
Branka Slavie: 34. Mocová
Sestava Slavie: Hasíková – Hreňová – Marková (60. Zubková), Jeřábková (46. Tománková), Petranová – Kaplanová (46. Holečková), Pěničková, Zubková (46. Šimanovská, 78. Jeřábková), Šteffanová – Chlumecká (60. Kaplanová), Mocová

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články