Mobilní zázemí pro mládež je v Edenu | SK Slavia Praha
Více

Mobilní zázemí pro mládež je v Edenu

V Edenu pokračují přípravné práce. „Obětí“ demolice se stal další stožár s osvětlením, nad stadiónem se tak ze čtyř stožárů tyčí už pouze jediný. Kolem betonových ochozů už není ani železná konstrukce s plechovými tabulemi. Pomalu se blíží demolice hlavní tribuny...
V Edenu pokračují přípravné práce. „Obětí“ demolice se stal další stožár s osvětlením, nad stadiónem se tak ze čtyř stožárů tyčí už pouze jediný. Kolem betonových ochozů už není ani železná konstrukce s plechovými tabulemi. Pomalu se blíží demolice hlavní tribuny.

Mládež, která obývala přilehlou tesko budovu, se začíná postupně stěhovat do mobilního systému na ploše bývalého zimního stadiónu u tréninkových hřišť. V minulých týdnech byla dokončena stavba přechodného zázemí v dodavatelské firmě. Následně proběhla instalace v Edenu. Nyní se dokončuje přípojka vody a odpadu. Kompletní přesun by měl proběhnout na přelomu února a března. Juniorku čeká po návratu z turnaje v italském Viareggiu stěhování do areálu druholigového Xaverova. A-tým již dříve přešel na Strahov.

Slavia souběžně pracuje na získání zbylých stavebních povolení. K celému projektu je jich potřeba devět, slávisté jich mají v současnosti šest. Mezi zbývajícími třemi je i povolení k samotnému stadiónu, na které byla podána žádost loni v říjnu.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články