ONLINE: Slavia hraje v Edenu s Karvinou | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje v Edenu s Karvinou

Od 18:00 hrají sešívaní v Edenu s Karvinou. Do sestavy Slavie se vrací Ondřej Kúdela, který nahradí vykartovaného Ngadeua.
To je jediná změna v sestavě, kterou trenér Trpišovský udělal oproti utkání v Brně. Michael Ngadeu dostal v minulém kole čtvrtou žlutou kartu, proto muselo dojít ke změně v obraně.

Stoperskou dvojici tak vytvoří s Jakubem Jugasem Ondřej Kúdela. Na krajích obrany nastoupí Michal Frydrych a Eduard Sobol. Na levé straně zálohy se opět představí Jan Bořil, kterého doplní ve středové formaci Stoch, Hušbauer, Souček a Hromada. Na hrotu bude operovat nejlepší střelec Slavie Milan Škoda.

Zdravotní problémy do dnešního zápasu nepustí Murise Mešanoviče, Micka van Burena, Ruslana Mingazova, Simona Deliho a Jaromíra Zmrhala.

Sestava Slavie: Kolář – Frydrych, Jugas, Kúdela, Sobol – Souček – Stoch, Hromada, Hušbauer, Bořil – Škoda

Lavička náhradníků: Kovář, Flo, Sýkora, Danny, Tecl, Necid, Pokorný

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články