Lístky na čtvrtfinále Ligy mistryň v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Lístky na čtvrtfinále Ligy mistryň v prodeji

Fotbalistky Slavie přivítají ve středu 28. března od 18 hodin v Edenu v odvetě čtvrtfinále Ligy mistryň německý tým VfL Wolfsburg. Majitelé permanentních vstupenek mají vstup na utkání zdarma, lístky v ceně 100 korun můžete pořídit v online prodeji.
Do Edenu přijede aktuální lídr tabulky německé ženské fotbalové ligy a dvojnásobný vítěz Ligy mistryň, německý supertým VfL Wolfsburg. Ve svém kádru má Wolfsburg řadu špičkových hráček a reprezentantek. První utkání ve Wolfsburgu prohrály slávistky sice 0:5, ale v odvetě před svými fanoušky se budou snažit o co nejlepší výkon a výsledek. 

Předprodej vstupenek

Lístky na zápas se prodávají v online prodeji Ticketportalu za 100 korun pro dospělé bez možnosti uplatnění dalších slev a za 50 korun pro děti do 15 let. Vstupenky můžete koupit online anebo na pokladnách v Edenu u vstupu č. 4 během jejich otevírací doby v úterý 27. března a v den zápasu 28. března. 

Lístky nejsou na konkrétní sedadlo, ale každý fanoušek si může vybrat volné místo dle svých preferencí na Tribuně Sever anebo Tribuně Johna Williama Maddena, na které budou otevřeny pouze spodní sektory. Na utkání bude otevřený pouze vstup č. 1.

Permanentkáři vstup zdarma

Majitelé permanentních vstupenek mají vstup zdarma bez nutnosti vyzvedávat si další lístek. Pro projití turniketů stačí přijít jen s permanentní vstupenkou. Na utkání platí pravidlo obsazování volných sedadel, to znamená, že permanentkáři nemají automaticky rezervováno své místo permanentky a všichni fanoušci si mohou sednout kamkoliv, kde bude volné místo.

Aktuálně

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Michaela Khýrová a Karel Piták po remízovém derby žen

17. 3. 2024
Fotbalistky Slavie remizovaly v prvním jarním derby na domácí půdě se Spartou 3:3 a na čele ligové tabulky drží před odvěkým rivalem pětibodový náskok. Jak hodnotí zápas střelkyně hattricku Michaela Khýrová a trenér žen Karel Piták?

Další články