Přijďte do Edenu na vršovické derby! Informace k programu | SK Slavia Praha
Více

Přijďte do Edenu na vršovické derby! Informace k programu

EDEN – V neděli 25. února zahájí Slavia v Edenu ligové jaro vršovickým derby s Bohemians Praha 1905. Výkop je v 18 hodin. Při zápase se rozloučí se svým působením ve Slavii Dušan Švento, který v červenobílém dresu odehrál celkem 178 zápasů. Přijďte podpořit naše fotbalisty v prvním jarním domácím zápase a zároveň se rozloučit s držitelem tří mistrovských slávistických titulů!

Vstupenky


  • Vstupenky na zápas s Bohemkou se prodávají v cenové kategorii Z2. Tedy od 310 korun. Fanouškům doporučujeme nákup lístků z pohodlí domova přes online prodej Ticketportalu, kde si můžete vstupenku vytisknout jako hometicket. Lístek si můžete koupit také na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště a samozřejmě i na pokladnách v Edenu v rámci jejich otevírací doby. 

  • V den zápasu budou otevřeny pokladny předprodeje (u vstupu číslo 4 u železniční trati) od 10 hodin do konce prvního poločasu. Vstupenky je možné zakoupit také u pokladen u vstupu číslo 2 (vedle hotelu Iris) a to od 16 hodin až do konce prvního poločasu. 

  • Pokud si plánujete zakoupit pouze vstupenky na vršovické derby, využijte raději pokladen u vstupu číslo 2, abyste se vyhnuli zbytečným frontám. V předprodeji u železniční trati totiž budou kromě vstupenek na zápas s Bohemkou v prodeji také vstupenky na zápas čtvrtfinále MOL Cupu s Libercem (v Eden Areně ve středu 7. března) a také jarní permanentky. 

  • Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 10 procent slevu pro členy Odboru přátel a Fanklubu a 20 procent slevu pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/TP. 


Zápasový magazín


  • U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas, který bude z velké části věnovaný Dušanu Šventovi. Najdete v něm obsáhlý rozhovor týkající se jeho působení ve Slavii, statistiky nebo plakát s jeho podpisem. Nebudou chybět fotografie z oslav tří mistrovských titulů, které se Slavií získal, nebo plakát s podpisem. Poločas bude k dispozici zdarma i ve Fanshopu nebo na pokladnách. 


Předzápasový program


  • Od 16:30 hodin můžete přijít do malé Fanzony před hotelem Iris, ve které najdete stánek našeho partnera AAA Auto. Můžete se zapojit do soutěže o účast v poločasovém programu. Vybraní soutěžící si o poločasové přestávce mohou vyzkoušet kop na bránu, kopat se bude o půjčení auta na víkend nebo na měsíc. Do soutěže o atraktivní ceny se můžete zapojit také s naším dalším partnerem, kdy můžete vyhrát herní notebook a příslušenství Lenovo. 

  • Před zápasem až do konce poločasové přestávky se můžete zúčastnit SMS soutěže o vstupenky na domácí zápas čtvrtfinále MOL Cupu s Libercem. Informace o SMS soutěži budou zveřejněny na velkoplošných obrazovkách na stadionu.

  • Před výkopem se odehraje na hrací ploše krátký ceremoniál, kdy se Dušan Švento rozloučí se svým působením ve Slavii. 

  • V sektorech 225 a 226 Rodiče a děti bude opět připraven zábavný program plný her a překvapení včetně malování na obličej. Ozdobit se můžete nalepovacím slávistickým tetováním a pro děti jsou připravena pitíčka zdarma. Zároveň je možné si vypůjčit na zápas deku, aby malým slávistům nebyla zima. Brány Edenu se fanouškům otevírají v 16:30 hodin. 

Nové občerstvení

  • Od jarní sezony se změnil provozovatel občerstvení na stáncích! Už na zápase s Bohemkou budou klobásy od jiného dodavatele o gramáži 150 g za 65 korun, ve stánku na rohu Tribuny Sever a Tribuny J. W. Maddena budou v prodeji bavorské klobásy v housce s bílým zelím za 65 korun, kuřecí nugety v nabídce nahradí smažený sýr v housce za 70 korun, hot dog bude podáván ve větší bagetce za cenu 45 korun. Dále bude součástí sortimentu větší sáček popcornu za 45 korun, na některých stáncích bude k dispozici tuňáková tortilla za 70 korun. Součástí nabídky zůstává sekaná v housce za 50 korun a hranolky za 35 korun.

  • V Sektoru pro rodiče a děti bude sortiment doplněn o prodej hranolek, tortilly a donutů.

  • Provoz a nabídka sortimentu je zatím zkušební, bude docházet k vyhodnocování prodejů a k případné úpravě nabídky tak, aby byli fanoušci spokojení.

  • Přímo v hledišti bude probíhat zkušební prodej piva, popcornu a chipsů. 

  • Kromě nového sortimentu bude zbrusu nová i obsluha stánků. Věříme, že servis na stáncích bude výrazným krokem dopředu, a prosíme fanoušky, aby byli v začátcích trpěliví.

Vyfoťte se u slávistické fotostěny!


  • Pořídit si unikátní fotografii můžete u klíčovací fotostěny, která bude umístěna na platformě naproti vstupu číslo 1. Fanoušci Slavie si zde mohou vybrat z několika pozadí – oslavy mistrovského titulu, nástup hráčů na ploše, radost v kabině a další. Fotografii si můžete pořídit zdarma. 

Novinky ve Fanshopu


  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu je k dostání řada novinek. Na výběr je řada nových triček, mikin, bund, šál, hrnků a spousta dalších suvenýrů. Zakoupit si můžete třeba exkluzivní zakázkové mikiny nebo triko s dlouhým rukávem, polštář do každé slávistické rodiny, elegantní kravatu nebo stylovou kšiltovku.

Jarní permanentky a vstupenky na domácí pohár 



Zápas vysílá Radio Slavia


  • Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia! Na radiu můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Na Radio Slavia se dostanete kliknutím na odkaz v horní liště textového online přenosu nebo přes tento odkaz. Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport. 

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články