Informace pro fanoušky do Jihlavy | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Jihlavy

Slavia hraje první jarní venkovní zápas v sobotu v Jihlavě a podporovat ji bude ze sektoru hostů na čtyři stovky fanoušků. Pokud se do Jihlavy také chystáte a nemáte lístek, můžete si ho koupit přímo na místě.

Vstupenky na utkání

Lístek do sektoru hostů D stojí 150 korun. Předprodej vstupenek probíhal ve fanshopu v Edenu a v online prodeji na Ticketportalu. Přímo na místě na pokladně u sektoru hostů bude v prodeji zhruba 60 zbývajících vstupenek do naplnění kapacity sektoru hostů. Prodej na pokladnách začíná 90 minut před zápasem, tedy od 15 hodin. Ve stejnou dobu se otevírá i vstup na stadion.

Parkování u stadionu

Při dopravě automobilem využijte parkoviště poblíž stadionu před firmou Ferona.

Bezpečnostní kontroly

U vstupu do sektoru budou probíhat důkladné bezpečnostní prohlídky s důrazem na vnášení alkoholu, pyrotechniky a nebezpečných předmětů – tyto předměty budou zabaveny a daná osoba nebude na stadion vpuštěna bez nároku na vrácení peněz za vstupenku. Zjevně podnapilé osoby budou při vstupu podrobeny dechové zkoušce. Pokud zkouška podnapilost potvrdí, tak nebudou do sektoru vpuštěny.

V případě vnášení kovových předmětů nebo sprejů, případně kosmetiky, budou tyto předměty odebrány a uloženy na základě předávacího protokolu a po skončení zápasu vráceny.

V sektoru budou přítomni členové pořadatelské služby Slavie z Edenu.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články