ONLINE: Sešívaní hrají v Dubaji se Zenitem | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Sešívaní hrají v Dubaji se Zenitem

DUBAJ – První přípravné utkání na herním soustředění v Dubaji čeká sešívané od 16:00, Slavia se na stadionu Al Shabab Club utká s ruským velkoklubem Zenitem Petrohrad. Pikantní bude duel především pro Dannyho, který do Slavie zamířil právě do Zenitu.
Stejně jako v posledním přípravném duelu, také proti Zenitu nastoupí v brance Přemysl Kovář. Simon Deli a Jakub Jugas naskočí ve středu obrany, na krajích obrany pak dvojice Jan Bořil – Eduard Sobol. Premiérový start si ve středu zálohy připíše Ondřej Kúdela, kterého doplní Josef Hušbauer a Danny. Pravou stranu zálohy bude mít na starost Ruslan Mingazov, levou stranu záložní řady pak Jaromír Zmrhal. V útoku bude hrát Tomáš Necid.

Kvůli zdravotním problémům se naopak v zápase neobjeví Jan Sýkora a Tomáš Souček, v utkání ještě neuvidíme ani nováčka Ondřeje Koláře.

Sestava: Kovář – Bořil, Deli, Jugas, Sobol – Kúdela – Mingazov, Hušbauer, Danny, Zmrhal – Necid

Náhradníci: Otáhal – Tecl, Bucha, Ngadeu, van Buren, Stoch, Škoda, Frydrych, Hromada, Pokorný


Živý přenos:


Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články