Slávisté odlétají na herní soustředění | SK Slavia Praha
Více

Slávisté odlétají na herní soustředění

PRAHA - Sešívaní v úterý odpoledne odlétají do Dubaje, kde je čeká herní soustředění. V rámci něj změří síly se čtyřmi zahraničními celky.
Tým trenéra Jindřicha Trpišovského odlétá na soustředění i s novými posilami brankářem Ondřejem Kolářem, obráncem Ondřejem Kúdelou i navrátilcem z hostování útočníkem Stanislavem Teclem. S áčkem zůstává také talentovaný záložník Pavel Bucha. Do Dubaje naopak s týmem neodlétá gólman Jan Laštůvka a aktuálně probíhají jednání o jeho odchodu z klubu.

Slávisty v následujících dnech čekají přípravné duely s kvalitními soupeři. Nejprve se utkají s ruským Zenitem Petrohrad (2. místo v ruské lize), což bude velmi pikantní pro Dannyho, protože právě ze Zenitu do Slavie přišel a dres ruského klubu oblékal několik let. V dalším zápase se Slavia poměří s dánským Brøndby Kodaň (2. místo v dánské lize).

Dále se v Dubaji sešívaní utkají s čínským mistrem Guangzhou Evergrande, jehož trenérem je Ital Fabio Cannavaro. Na závěr soustředění se slávisté střetnou s lídrem ukrajinské ligy - Šachtarem Doněck.

Rozpis přípravných utkání

25. ledna od 16:00 (českého času)
SK Slavia Praha – Zenit Petrohrad, Al Shabab Club Dubai

29. ledna od 13:00
SK Slavia Praha – Brøndby IF, stadion místní FA

31. ledna od 14:00
SK Slavia Praha – Guangzhou Evergrande, Al Shabab Club Dubai

3. února od 13:00
SK Slavia Praha – FK Šachtar Doněck, stadion místní FA



Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články