Pátý den soustředění: Souček a Jugas o novém trenérovi | SK Slavia Praha
Více

Pátý den soustředění: Souček a Jugas o novém trenérovi

ŠPANĚLSKO – Červenobílí mají za sebou již pět dní nabírání kondice. Jak probíhá příprava pod novým trenérem Jindřichem Trpišovským? Na to jsme se zeptali záložníka Tomáše Součka a stopera Jukuba Jugase.
Ve středu dopoledne byl na programu herně-kondiční trénink a v intervalových hrách byla nejlepší pětice Jan Bořil, Milan Škoda, Jaromír Zmrhal, Jan Sýkora a Pavel Bucha. Odpoledne pak opět pokračovaly běhy.

„Tréninky jsou hodně vydatné, trenér má hodně náročnou přípravu, Je tu hodně běhání, dobrá posilovna, dává do toho hodně. Jsme unavení, ale to bude ještě tak deset dní a pak už to bude o té fotbalové stránce. Navíc teď to bude čtrnáct dní bolet a pak z toho budeme čerpat celý půlrok. Pak se naopak budeme cítit dobře a bude to o to lepší,“ věří záložník Tomáš Souček.

„Trenér je to náročný, je to intenzivní a tvrdě pracujeme. Ráno většinou s míčem, pak tam máme nějaké běžecké tratě, ale všechno je s mírou,“ dodává obránce Jakub Jugas. Ten se zařadil do nejlepší běžecké skupiny.

„Dostal jsem se do skupiny ‚Keňanů‘, kde je třeba Tomáš Souček, Honza Sýkora nebo Honza Bořil. Cením si toho, snažím se jich držet a musím říct, že běháme docela slušně,“ říká stoper červenobílých.

Tomáš Souček a Jukub Jugas o soustředění i novém trenérovi



Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Další články