Mistrovský kalendář v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Mistrovský kalendář v prodeji

PRAHA – Kalendář na rok 2018 Spolu jsme mistři je v prodeji ve fanshopu v Edenu. Celý kalendář je tematicky zaměřen na den zápasu s Brnem 27. května, kdy jsme získali mistrovskou trofej.
Mistrovský kalendář je v prodeji pouze v kamenné prodejně fanshopu v Edenu, cena je 250 korun. Majitelé permanentních vstupenek, členové Odboru přátel a Fanklubu mohou uplatnit slevu 10 %. Kalendář má rozměry 47 x 34 cm.

Fotografie v kalendáři Spolu jsme mistři zachycují celostadionovou choreografii, radost po výhře nad Brnem spojenou s převzetím mistrovského poháru, cestu otevřeným autobusem na oslavu s fanoušky do Žlutých lázní a oslavu přímo na podiu ve Žlutých lázních. Každý den v roce 2018 si tak můžete připomínat nezapomenutelné okamžiky a vzpomínky na den, kdy se Slavia poosmnácté stala mistrem!

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články