ONLINE: Slavia bojuje o pohárové jaro | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia bojuje o pohárové jaro

PRAHA/EDEN ARÉNA – Sešívaní zakončí podzimní část sezony utkáním Evropské ligy. V Edenu hostí v rámci šestého hracího dne kazašského mistra a budou s Astanou bojovat o postupovou příčku ve skupině A. Výkop je v 19:00.
Trenér Šilhavý se musí kromě předem avizovaných absencí Mešanoviče, Šventa a Hromady nakonec obejít i bez střelce z Izraele Josefa Hušbauera a obránce Simona Deliho. Ty nepustí do zápasu zdravotní problémy, které doléčují.

Obranná čtveřice má stejné složení jako v posledním ligovém duelu s Baníkem, do středu zálohy se pak místo Hušbauera postaví Ruslan Rotaň. A Slavia poprvé vstoupí do utkání Evropské ligy s kapitánem Milanem Škodou na hrotu.

Základní sestava: Laštůvka - Frydrych, Jugas, Ngadeu, Sobol – Souček, Rotaň – Zmrhal, Danny, Stoch – Škoda

Lavička náhradníků: Kovář, Bořil, Sýkora, van Buren, Necid, Altintop


Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články